Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στην ανατολική Κρήτη - Σητεία - Ηράκλειο -Παλαίκαστρο
 
Κεντρική

Λίγα λόγια για μας

Υπηρεσίες
Προσφέρουμε..

Αξιοθέατα στη Σητεία - Παλαίκαστρο
Ξερόκαμπος - Ιεράπετρα

Minoan Tours Rent a Car
Μιχάλης Αναγνωστάκης
K. Καραμανλή 18
Σητεία Κρήτης Τ.Κ.723 00

Σητεία: Τηλ. 28430 29655
Fax: 28430 29654
Κινητό: 6974 643982
Email: minoan_cars@yahoo.gr Minoan Tours Φόρμα κρατήσεων

MHTE - EOT : 1040E00810104500

Κρήτη >> Σητεία >> Minoan Tours >> Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων

Ζάκρος - ΞερόκαμποςΞερόκαμπος, " η ξερή πεδιάδα", στο νοτιοανατολικό τμήμα της Κρήτης, το καλύτερο μέρος για ξεκούραση.

Το κατάλληλο μέρος και για τον μοναχικό τουρίστα!!!

Τώρα, πολύ ευκολα προσεγγίζεις τον οικισμό αυτό από ένα καινούριο ασφαλτόδρομο, ο Χερόκαμπος είναι ένας οικισμός σπιτιών και περιοχών παραθερισμού μέσα σε ελαιόδεντρα, σ' ένα υπέροχο, σχεδόν φυσικό τοπίο με βουνά, φανταστικές αμμουδερές παραλίες και βαθυγάλαζη θάλασσα.

Ο Ξερόκαμπος είναι δημοφιλής στους ντόπιους τουρίστες, αλλά παρ' όλα αυτά πολύ ήσυχος, χωρίς ξενοδοχεία με θορυβώδες περιοχές όπως μπαρ ή ντισκοτέκ. Για τους πεζοπόρους ο Ξερόκαμπος είναι ένας παράδεισος, με όχι πολύ γνωστά μέρη (κοιλάδα των Νεκρών στη Ζάκρο) και άγνωστες (π.χ. Χαμέτουλο) χαράδρες και φαράγγια.

Είναι επίσης ιδανικό για τους εραστές της παραλίας. Μπορεί ακόμα να αποτελέσει αφετηρία για εκδρομές με τουριστικά στιγμιότυπα. Για εκείνους που θα ήθελαν να νοιώσουν άνετα, υπάρχει μια παραλία ιδανική για παιδιά με ξαπλώστρες και ομπρέλες. Είναι επίσης ένας αληθινός παράδεισος για τους δύτες.

Στη Ζίρο, που απέχει περίπου μισή ώρα, μπορείτε να βρείτε αρκετές καφετέριες, ένα μίνι μάρκετ, ένα φούρνο, κρεοπωλείο, ταχυδρομείο, 2 βενζινάδικα και ιατρικά εφόδια στη στρατιωτική βάση.

Ο καλοφτιαγμένος, ασφαλτοστρωμένος και με στροφές δρόμος από Ζίρο για τον Ξερόκαμπο είναι ένας από τους ωραιότερους δρόμους στην Κρήτη με όμορφη θέα του Ξερόκαμπου και της θάλασσας ιδιαίτερα για τους μοτοποδηλάτες. Ο δρόμος είναι χτισμένος γύρω από ένα πέτρινο φυσικό τοπίο, με πολλά βότανα, κυκλοφοριακή συμφόρηση προκαλείται μόνο από τις κατσίκες και πρόβατα

Στη Ζάκρο μπορεί να φτάσει κανείς σε μισή ώρα περίπου από Ξερόκαμπο. Ο δρόμος ανάμεσα στον Ξερόκαμπο και στη Ζάκρο έχει τελειώσει. Η οδήγηση τώρα γίνεται πάνω σ' ένα καινούριο ασφαλτόδρομο.

Στη Ζάκρο μπορείς να βρεις μίνι μάρκετ, αρκετές ταβέρνες, μια καλή πιτσαρία, καφετέριες, βενζινάδικα και την είσοδο της περίφημης χαράδρας, η Κοιλάδα των Νεκρών. Το Μινωικό Παλάτι στην Κάτω Ζάκρο είναι σίγουρα ένας πόλος έλξης που αξίζει να τον δεις και επίσης εκεί μπορεί κανείς να βρει μια όμορφη ήρεμη παραλία και λίγες ταβέρνες.

See us on facebook Δείτε μας στο facebook

Copyright © 2018 www.sitia-carrental.gr - All Rights Reserved

English Greek